NIEUWE PEUGEOT E-408 COMPLETEERT 100% ELEKTRISCHE LINE-UP

Gepost op 3 oktober 2024

NIEUWE PEUGEOT E-408 COMPLETEERT 100% ELEKTRISCHE LINE-UP

De nieuwe Peugeot e-408 is een elektrische auto die zowel qua design als prestaties indruk maakt. Peugeot zet met dit model een stap vooruit in de elektrificatie van hun assortiment, waarbij rijplezier, efficiëntie en een opvallend uiterlijk centraal staan. De e-408 biedt een combinatie van een SUV en coupé-stijl, wat zorgt voor een dynamische uitstraling en ruime mogelijkheden.

Peugeot e 408 2

Elektrische prestaties en bereik

De Peugeot e-408 is volledig elektrisch en uitgerust met een krachtige elektromotor. Het model biedt een actieradius die geschikt is voor dagelijks gebruik, dankzij de efficiënte batterijtechnologie. Peugeot heeft gezorgd voor een uitgebalanceerde combinatie van vermogen en energieverbruik, waardoor de e-408 zowel voor korte stadsritten als langere reizen geschikt is. Het opladen is eenvoudig en snel met verschillende oplaadmogelijkheden.

Peugeot e 408 3

Innovaties in technologie

Peugeot heeft de e-408 voorzien van geavanceerde technologieën om zowel het rijcomfort als de veiligheid te vergroten. Denk hierbij aan een digitaal dashboard, rijhulpsystemen en een intuïtief infotainmentsysteem. De nieuwste software-updates en slimme connectiviteit zorgen voor een moderne rijervaring die past bij een elektrisch tijdperk.

Peugeot e 408 4

Peugeot's visie op elektrificatie

Met de e-408 laat Peugeot zien dat ze een toekomst met elektrische mobiliteit omarmen. Dit model weerspiegelt hun streven om tegen 2030 een volledig elektrisch aanbod te hebben. Door de combinatie van stijl, technologie en duurzaamheid zet Peugeot een nieuwe standaard voor elektrische voertuigen binnen hun assortiment.

Peugeot e 408 5
Expertise & ervaring
Familiebedrijf
Integrale & flexibele aanpak
Grote geografische spreiding
compleet aanbod
Klantgerichtheid